DIADA DE SANT JORDI, Intercanvi de llibres


El passat dijous, va ser la diada de Sant Jordi i el Banco del tiempo de Badia, va voler participar a la seva particular manera... Es tractava de montar una paradeta d'intercanvi de llibres, on les persones podien endur-se un llibre a canvi de deixar un altre. Van venir persones amb les seves bosses plenes de llibres de casa, amb moltes ganes de buscar, remenar i trobar entre els llibres expossats un d'interessant per endur-se'l. D'altres, no ho tenien tan planificat, però, si veien un llibre que els hi agradava, corrien a casa a buscar el seu llibre d'intercanvi. També, van passar per la paradeta del Banco del tiempo, els lectors nostàlgics que mai es desfarien d'un llibre llegit, és molt comprenssiu també!!

El fet d'oferir llibres ja llegits, donava l'oportunitat d'informar a les persones interessades i intercanviar opinions envers als llibres, tan mateix, les persones que deixaven els seus llibres també ens deixaven les seves opinions referents als llibres llegits.

Tenint en compte, que era la primera paradeta que montava el Banco del tiempo, va ser una experiència molt enriquidora, que segurament, no ho haguès estat tant si no fos per la col.laboració dels companys que també montaven la seva i gràcies, sobretot, als ciutadans que van passar per compartir una mica del seu TEMPS amb nosaltres.

No hay comentarios: