NOVETATS AL BANC DEL TEMPS
El Banc del Temps de Badia del Vallès comença nova temporada.

Recordem que el Banc del Temps funciona des del 2008 i és un sistema d'intercanvis de serveis per temps. Proposa l'avantatge de fomentar les relacions socials i la igualtat entre diferents escenes econòmiques.

Alguna de les darreres activitats publiques que s'ha fet en el Banc del Temps ha estat la confecció de la Manta Solidària. Des del mes de setembre, el Banc del Temps de Badia del Vallès, amb la col·laboració de l´Ajuntament, el Casal de l´Esquerra i l´Associació de Comerciants, ha dut a terme la iniciativa de confeccionar una Manta Solidària, per obtenir recursos econòmics i col·laborar en la compra d´articles infantils que els Serveis Socials no podien cobrir. Mitjançant la venda de les paperetes per al sorteig de la manta als comerços de Badia, finalment s'han pogut repartir 11 lots infantils on es podia trobar bolquers, productes higiènics i cremes, entre d'altres.

A més a més, els dijous per la tarda al Casal de l'Esquerra el Banc del Temps ofereix el taller de ganxet, per a persones que en volen aprendre o per altres que ja en saben i volen compartir el seu coneixement, i quan aquest acaba, el taller de pintura. Tots dos tallers estan dirigits per Luisa Mármol Arenas.

Hi han més iniciatives participatives apart dels tallers al Casal per les persones que vulguin participar i no tinguin gaire temps, ja que està previst la creació d'un conte que l'escriuríem entre tots, poc a poc, en el bloc del Banc del Temps. Una iniciativa on tothom podrà participar i on entre tots es crearà una cosa única.

Però el Banc del Temps ha rebut un cop molt fort recentment amb la desaparició de la seva “alma mater” Concha Hurtado. I es per això, que amb l'ànim de tenir-la sempre present, i amb la voluntat d'agrair tot el que ha fet pel Banc del Temps i per Badia, s'ha aprovat el canvi de nom per Banc del Temps Concha Hurtado. A més a més s'ha canviat el logotip per un altre amb una concha de base.

Si esteu interessats en participar o en conèixer el funcionament podeu contactar a bancotiempobadia@gmail.com
També podeu donar un cop d'ull a la web i assabentar-vos de les normes i de com inscriure-us a http://bancotiempobadia.blogspot.com.es/

No hay comentarios: