IIa. Festa del Temps

Bon dia a tothom!!!

Per segon any consecutiu s’organitza la Festa del Temps, a càrrec dels bancs de temps de Barcelona i de la resta de Catalunya. Una festa en el marc de la Setmana Mundial del Temps i una oportunitat per valorar el temps i habilitats de totes les persones, i ajudar-nos i aprendre els us dels altres. Enguany, volem destacar també els intercanvis interculturals amb veïns i veïnes procedents de qualsevol racó del món.


Imatge inserida 2

Reserveu-vos ja mateix la data: 17 de juny al Parc de la Catalana (Barcelona), on ens esperen el companys delBanc de Temps de la Barceloneta.

La jornada arrencarà a les 10h del matí amb diferents tallers i activitats i per la tarda hi haurà espectacles en viu: dansa, teatre, música, etc. Comptarem amb servei de bar, wi-fi gratuït, activitats infantils i també trobareu informació sobre els bancs de temps. Tot a càrrec dels mateixos usuaris i usuàries dels bancs de temps i al millor lloc, al mateix costat de la platja.

Ara tan sols cal triar com vols participar-hi: 

1.      Vine a passar el dia amb nosaltres. Segueix i comparteix les novetats via Facebook.
2.      Vine de voluntari. A mes de gaudir del dia podràs col·laborar en l’organització de la Festa. Contacta el teu Banc de Temps o directament a festadeltemps@gmail.com
3.      Anima’t a organitzar un taller o actua al nostre escenari, rebreu a canvi 3 hores en compensació. Tan sols cal que omplis la teva proposta de taller o proposta d’espectacle (consulta les normes abans). Teniu fins el 10 de maig i fins el 31 de maig respectivament.

I per anar fent boca, a la pàgina de facebook de la festa podreu veure les fotos i activitats de l’edició anterior. Segur que veureu cares conegudes :-)

No hay comentarios: